Mobilitat

Disposem d’una amplia exposició de productes per millorar la mobilitat ja sigui de manera autònoma o assistida. Que la persona pugui guanyar en seguretat i autonomia és clau per sentir-se millor amb un mateix. A les nostres instal·lacions podran provar diferents productes sense compromís per poder valorar quin és el que millor s’adapta a les seves necessitats.

Cadires de rodes

Des d’Ortopèdia Espona ens desplacem al seu domicili per valorar la cadira elèctrica que més s’adapta al vostra entorn i que ajudarà a millorar la seva qualitat de vida donant totes les facilitats que necessiti. Segons el seu ritme de vida caldrà tenir en compte si valorar la opció manual o si cal plantejar-se una opció de cadira de rodes elèctriques.

Aquests productes són només una part del nostre ampli catàleg. Per a més informació i disponibilitat d’altres models, contacta amb nosaltres o vine a la nostra botiga.

CADIRES DE RODES MANUALS

Bobby Evo

Kuschall K-serie

Pyro Start Plus

Trigo S

Cadira basculant Inovys II-E

Cadira PL-80

Cadira d’evacuacions Roll-Over

CADIRES DE RODES ELÈCTRIQUES

Forest 3

Spa

Timix

Q500R

Turios

Quickie QR200 R

Aviva Rx40

Sigma

TDX SP2

Motor ajuda cadira elèctrica

COMPLEMENTS

Coixí de cèl·lules Roho Mosaic

Scooters

Garanteixen una bona mobilitat, però cal valorar el que necessita per tal d’ajustar-se al que si escau millor per el seu tipus de vida. Les scooters elèctriques són una gran eina per a persones que volen desplaçar-se sense necessitat de tenir un desgast físic. El nostre assessorament és clau per a ajustar-nos a cobrir el 100% a les seves necessitats. Nosaltres l’escoltem, aconsellem i li deixem provar en les nostres instal·lacions.

Aquests productes són només una part del nostre ampli catàleg. Per a més informació i disponibilitat d’altres models, contacta amb nosaltres o vine a la nostra botiga.

MODELS D’SCOOTERS ELÈCTRICS

Eclipse Plus

Vista

Leo

Luggie