Podologia

Com a podòlegs col·legiats, fa més de 14 anys que oferim un servei destinat principalment a estudis biomecànics; la fabricació de plantilles personalitzades, oferint diferents material i tècniques de fabricació per a cada necessitat, disposant de tecnologia per fer un acurat diagnòstic i un taller per fabricar de manera diversa cada tractament.

Estudis biomecànics

Disposem de cinta de marxa amb sensors i càmeres per poder fer un estudi biomecànic en dinàmica, entreguem al pacient un informe de la petjada acurat.

Plantilles

A les nostres instal·lacions fabriquem un gran ventall de plantilles a mida, ja sigui pediàtriques, esportives o geriàtriques. Cada pacient necessita uns materials adequats segons les seves patologies, juntament amb una posterior revisió per poder obtenir un resultat òptim.

Peu Diabètic

Com a podòleg col·legiats us podem oferir un servei de quiropodologia i fabricació de plantilles a mida i ortesis de silicona per prevenir possibles complicacions que pot presentar el peu diabètic o neuropàtic.

Quiropodologia

Tenim un consultori podològic per poder satisfer les seves necessitats com poden ser berrugues plantars, peu diabètic, ungles clavades, durícies etc.